DANI 931 | 17.04.2015.

Svetlana Cenić

Piše: Svetlana Cenić

Uređenje za uneređenje

Osmatračnica Kastel

Uređenje za uneređenje

Ministar za boračka pitanja u Kantonu Sarajevo umirio zainteresovane da će isplate ići redovno, jer tako stoji u strateZiji. Njegov kolega za komunalna pitanja izrazio radost što preduzeće Pokop posluje pozitivno, uz nadu da će se takav trend nastaviti. Dvojica obespravljenih boraca krenuli put Vlade u Sarajevu da se spale, a građani im usput pripremili sendviče, pite i sokove.

Specijalno tužilaštvo Republike Srpske ne vidi da je propast Bobar banke organizovani kriminal i kažu da uprkos šteti od 10 miliona, nije oštećen budžet. Šteta po budžet Trebinja i Brčkog valjda ne spada tu. SNSD najavio deklaraciju o osamostaljenju Republike Srpske, u koje bi poveli građane, pa posle objašnjavali da se radi o jačanju Dejtona, u isto vreme kad se pojavila vest da Premijerka putuje u Vašington da moli pare od MMF-a.

Nino Raspudić zamerio Papi što dolazi u Sarajevo, a neće "kročiti među katolike tamo gdje oni doista žive". RTRS angažovao treći ešalon da brani Dodika, kukala mu majka. Bračni par Tegeltija odobrio iznošenje 12 miliona keša iz države 'nako. Primaju se novi radnici u Elektroprivredu RS-a dok se talasa o poskupljenju struje po već uigranoj: kaže se 19 posto, a onda bude, recimo, pet posto, pa narod zahvalan i zadovoljan što nije gore prošao.

PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.