DANI 1074 | 01.12.2019.

Saša Rukavina

Piše: Saša Rukavina

Spojene dvije galaksije

moderna vremena

Čekajući Ratove zvijezda: Uspon Skywalkera

Spojene dvije galaksije

U susret novom nastavku legendarnog filmskog serijala Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera, čija je premijera zakazana za decembar, Samsung Electronics je predstavio specijalnu ediciju modela Galaxy Note 10 Plus. Saradnja Samsunga s Lucasfilmom, koja je najavljena u oktobru, ujedinila je dvije galaksije u ediciju koja sadrži specijalno dizajniran telefon, masku, značku namijenjenu kolekcionarima, S Pen olovku, bežične slušalice, a u paketu su i posebne teme, animacije, ikonice i melodija.
Od lansiranja u augustu ove godine Note 10 Plus učinio je, reklamira se Samsung, “milione ljudi širom planete produktivnijim i kreativnijim”. Etc.: kad se razmakne samohvala, ostaje činjenica da će specijalna edicija Galaxy Note 10 Plus Star Wars biti na odabranim tržištima dostupna od 10. decembra. Do tada se u svijetu vrti simpatičan mini film u čijem je fokusu dječak koji želi udomiti napuštenog psa koji neodoljivo podsjeća na kultnog Chewbaccu, pa koristeći Samsungove mobilne uređaje kao što su Galaxy Note 10, Note 10 Plus, Watch Active2 i Tab S6, pokušava uvjeriti porodicu da ga usvoji.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.