DANI 1068 | 01.06.2019.

Priređuje: www.automoto.ba

Piše: Priređuje: www.automoto.ba

Diskretne promjene

auto I

Volkswagen Passat 2019.

Diskretne promjene

Dizajnerske promjene na Passatu kojeg je Volkswagen pripremio za 2019. su diskretne i svode se na blago izmijenjenu grafiku prednjih i zadnjih svjetala, te drugačije stilizovane branike, veliki stilizovani hromirani natpis nazad, nove dezene alu-naplataka i nekoliko novih boja karoserije. Puno veće promjene desile su se u enterijeru gdje je novi multifunkcionalni upravljač sa masivnim hromiranim rubom, a na centralnom grebenu nema više klasičnog sata sa kazaljkama. Nema više ni nekoliko klasičnih tastera, najsavremenija Discover Pro multimedija nema klasičnih okruglih potenciometara, ali automatska klima te ručica mjenjača i prateći tasteri nisu mijenjani.
Passat je dobio najnoviju generaciju VW MIB 3 informacionog sistema, koji je uvijek online. Zahvaljujući SIM kartici, ažuriranje navigacionih podataka moguće je u realnom vremenu, usavršen je sistem glasovne kontrole i omogućeno mnoštvo dodatnih usluga. Digitalni instrumenti još su opcija, ali sada nude Navi sistem rada.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.