DANI 1066 | 01.04.2019.

Priređuje: www.automoto.ba

Piše: Priređuje: www.automoto.ba

Poslastica za kinesku kuhinju

auto I

Volkswagen Passat

Poslastica za kinesku kuhinju

Volkswagenov Passat redizajniran za kinesko tržište dobio je potpuno novu, veću i elegantniju, hromiranu masku hladnjaka, veliki slovni naziv modela između zadnjih svjetala, te sve nove svjetlosne grupe. Suštinski, nijedno od novih rješenja nije radikalno drugačije, ali zahvaljujući novim estetskim elementima, redizajnirani Passat ne bi trebalo biti teško prepoznati.
Ovaj Passat dobio je puno više svjetlosnih tijela u LED tehnologiji, glavna svjetla moguće je dobiti u Full LED kombinaciji sa aktivnim praćenjem krivina, ali i mogućnošću preciznog izoštravanja svjetlosnog snopa. LED tehnologija se može naći i u maglenkama, što garantuje bolju uočljivost automobila, ali i bolje osvjetljavanje puta.
U okviru redizajna, VW je ponudio i široku paletu novih alu-naplataka, koji se odlično nadopunjuju sa elegantnim bočnim i masivnim hromiranim ukrasima na zadnjem braniku. Hroma ima i na sredini, na prelazu između prednjeg krila i vrata, a njime su dodatno istaknute i ručke na vratima. Njemački proizvođač još nije potvrdio kada će predstaviti redizajnirani Passat za evropsko tržište.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.