DANI 1064 | 01.02.2019.

Jasmin Tajić

Piše: Jasmin Tajić

Srbija je zarobljena u rukama Vučića

vrijeme za reset

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca

Srbija je zarobljena u rukama Vučića

Mediji u Srbiji su zarobljeni i ne možete da čujete bilo šta što ima veze sa opozicijom, nego se samo priča i piše o Vučiću. To pokazuje kakva je diktatura ovde prisutna. Aleksandar Vučić je na javnom servisu priznao da je učestvovao u kupovini dve privatne televizije, što je neverovatno, kaže lider stranke Zajedno za Srbiju i jedan od osnivača Saveza za Srbiju

Nebojša Zelenović, lider partije Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca, jedini je gradski čelnik iz opozicije u Srbiji. Zelenović je na čelo grada Šapca stigao 2014. godine, a od tada pa do danas stalno je na meti državnih vlasti u Srbiji, koje predvodi Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića.
U razgovoru za Dane Zelenović ističe da nije lahko biti na čelu jedinog opozicionog grada u Srbiji. Podsjećamo, SNS nije na vlasti još u Paraćinu i Čajetini.
“Pravo da vam kažem, nije nimalo lako biti opozicioni grad i mi smo se negde kao grad navikli da smo opozicija od 2012., od 2016.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.