DANI 1061 | 02.11.2018.

Saša Rukavina

Piše: Saša Rukavina

Smrt fašizmu, sloboda narodu!

01.11. - Naslov GLAVNANAJAVA

ZAVNOBiH, 75 godina

Smrt fašizmu, sloboda narodu!

Tri godine nakon predstavljanja druge generacije Tucsona, Hyundai je potpuno osvježio ovaj svoj veoma popularni SUV koji se za evropsko tržište proizvodi u Češkoj. Tucson je dobio i novu pogonsku i multimedijalnu tehnologiju, te novine u izgledu i organizaciji enterijera.
Sprijeda su u prvom planu nova glavna svjetla sa izmijenjenom grafikom i oštrijim Bi-LED potpisom i dodatno unaprijeđenim aktivnim prilagođavanjem konfiguraciji puta. Nova su i LED dnevna svjetla, a između savremenih svjetlosnih grupa ubačena je nova kaskadna maska hladnjaka, koja je dobila naglašeniju uglastu formu i četiri poprečne hromirane letvice umjesto dosadašnje tri. Novi prednji branik sa svijetlim centralnim dijelom naglašava off-road karakter automobila. Bočni dio je ostao netaknut, ali 17, 18 i 19-inčni alu-naplaci imaju nove dezene. Zadnja svjetla i branik su u potpunosti redizajnirani.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.