DANI 1059 | 31.08.2018.

Saša Rukavina

Piše: Saša Rukavina

Kad te tvoji “zastupaju”

01.09. - Tekst dole lijevo Nus dolestrunt

Hrvatsko zajedništvo zna odgovore na sve izazove

Kad te tvoji “zastupaju”

Općinski odbori HDZ-a 1990 Posušje i Tomislav-Grad trebaju se maksimalno angažirati u pripremi i realizaciji izbornih ciljeva i programa Koalicije Hrvatsko zajedništvo, kaže predsjednik te stranke i nositelj liste za državni parlament Ilija Cvitanović, koji je zadovoljan očekivanjima i razmišljanjima svojih ljudi.
Cvitanović kaže da je “nažalost, veliki broj ljudi i iz ovih općina iselio zbog loše politike Dragana Čovića i HDZ-a BiH prema vlastitom narodu i državi”.
“Uzrok tome su njihova vlastita sebičnost, nepotizam, kriminal i korupcija. Položaj hrvatskoga naroda i u ove dvije općine i u ostalim dijelovima zapadne Hercegovine, gdje je stopostotno zastupljen od svojih predstavnika, kojima su na proteklim izborima dali svoje povjerenje, nikada nije bio gori i nikada složeniji. Gospodarska situacija u zapadnoj Hercegovini, a samim time i u ovim općinama, na izdisaju je, odnosno poduzetnici i poduzetništvo funkcioniraju bez ikakve potpore države; sveukupna politika u predstavljanju Hrvata u proteklome mandatnome razdoblju svela se na bogaćenje, na potpuno odnarođenu politiku, na borbu za osobne partikularne i stranačke interese gdje je narod uvijek na zadnjemu mjestu”, kaže Cvitanović.
Zato je siguran “da će narod poslati jasnu poruku aktualnoj vlasti kako joj je došao kraj i da jednostavno više ne uživa povjerenje hrvatskoga naroda”, a da je “Koalicija HZ ta koja će znati dati odgovore na sve izazove”..
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.