DANI 1058 | 27.07.2018.

Saša Rukavina

Piše: Saša Rukavina

Ipak je 21. vijek

moderna XIV

Kako poboljšati Windows 10

Ipak je 21. vijek

Tportal je izabrao šest alata za Microsoftov Windows 10 koji bi mogli biti zanimljivi, a pomoći da se sustav ne koristi kao u 1995. godini. Prvi je na listi Eartrumpet, besplatni alat za System Tray koji nudi razine zvuka za svaku aplikaciju i omogućava namještanje inputa i outputa po želji. Slijedi Groupy (9,99 dolara) pomoću kojeg se od bilo koje otvorene aplikacije može napraviti tab u drugoj.
ShareX je besplatni alat s kojim se lakše pravi screenshot, odnosno taj proces prilagođava vlastitim potrebama i željama, uključujući i automatizaciju često obavljanih radnji, a Ditto, također besplatan alat, pamti sve pohranjeno u Clipboardu dok ste rezali i lijepili razne digitalne sadržaje. Jednostavan je, brz i pouzdan, a koristan ako se slučajno obriše nešto što nije trebalo.
Wox je kućica s pretraživačem u kojoj se može namjestiti prilagođeno pretraživanje weba Googleovim Chromeom i može se aktivirati pritiskom na tipku, a besplatni Sharpkeys pomaže u dodjeljivanju novih funkcija tipkama da se ne bi moralo prčkati po registru.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.