DANI 1058 | 27.07.2018.

Svetlana Cenić

Piše: Svetlana Cenić

01.08. - Komentar Cenić

Dajte eksperte, hoću lom

Eh, da je bar duhovito! Recimo, to sastajanje Vučića i Dodika na dan kad se održavalo finale Wimbledona i finale Svetskog prvenstva u fudbalu, kojom prilikom su saopštili već uobičajeno, poznato i jasno, sa posebnim akcentom, bar kad je Dodik u pitanju, o zaverama, stranim službama i ostalim gimnastikama izborne prirode. Kao tek sada je saznao da postoje strane obaveštajne službe, kao da koliko juče nije sa njima razrađivao strategije. Bespredmetno i komentarisati kad se samo setim da onih godina Milošević nije mogao otvoriti ni vrata kabineta da ne nađe Dodika na pragu. Dok je trebalo Dodiku i navedenim službama.
Uostalom, ova kampanja nije samo najduža u posleratnoj istoriji već i najbanalnija. Nemam drugi izraz za ovoliki broj partija, istih obećanja, iste prazne priče i varijacije u podmetanju. Kaže se da prazno bure, jednako kao i prazna glava, najglasnije zvoni.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.