DANI 1055 | 27.04.2018.

Priređuje: www.automoto.ba

Piše: Priređuje: www.automoto.ba

U karavanu sportsko srce

auto V

Audijev peti RS 4

U karavanu sportsko srce

Audi je sa novim RS 4 Avantom u Frankfurtu istinski obradovao ljubitelje brzih i žestokih karavana: peta generacija je agresivnija, jača, brža i brutalnija od svih prethodnika. Ali, mada i Audi njeguje evolucionistički pristup u dizajniranju, u izgled novog RS 4Avanta je utkano mnogo detalja iz prošlosti.
Na prednjem dijelu je šestougaona singleframe maska hladnjaka sa karakterističnom sportskom, saćastom rešetkom obojena u crno, a u uglovima Matrix LED svjetala su integrisani crni aerodinamički elementi. Prednji branik je dobio ralje, centralni dio branika sa aerodinamičkim razdjelnikom vazduha je obojen u crno, a iznad njega na donjem dijelu maske hladnjaka istaknut je veliki natpis Quattro. U centru pažnje s boka su petokraki 19-inčni kovani alu-naplaci (20-inčni su opcija), a uz RS je dostupno i nekoliko specifičnih kompleta ukrasnih umetaka u klavir-laku ili karbon-stilu.
U sportske detalje treba ubrojati i aluminijske papučice gasa i kočnice, te odmorišta za nogu. Kvalitet izrade je na vrhunskom nivou, a već u standardnoj opremi RS donosi sve od MMI multimedijalnog sistema do automatskog višezonskog klima-uređaja.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.