DANI 1055 | 27.04.2018.

Priređuje: www.automoto.ba

Piše: Priređuje: www.automoto.ba

Osvježen za mlade

auto I

Suzuki Ignis

Osvježen za mlade

Suzuki je specijalnom serijom Adventure, koja donosi mnoštvo vizuelno atraktivnih dodataka, još zanimljivijim mladoj publici učinio Ignis, model koji se na autoscenu trijumfalno vratio krajem 2016. U pitanju je gradski autić dug 3.700 mm, koji dizajnerski i koncepcijski uspješno koketira između standardnih gradskih automobila i trendovskih crossovera.
Specijalni Adventure spremljen za 2018. za sada je dostupan samo u Velikoj Britaniji i baziran je na lokalnom paketu opreme SZ-T, kojem su pridodate opcije poput zadnjeg krovnog spojlera, aluminijskih krovnih nosača, proširenih pragova sa plastičnim oblogama lukova blatobrana.
Tu je i robusniji prednji branik sa plastičnim kućištem za registracije, maglenke su dobile kućišta u boji, a u istom stilu su ukrašeni maska hladnjaka, poklopci retrovizora i bočne strane automobila, jedinstveni 16-inčni alu-naplaci.
Adventure paket ima parking-kameru, zadnja klupa je s parcijalno preklopivim naslonima sjedišta, u ponudi su Fervent Red, Boost Blue Pearl, Pure White Pearl, te Super Black Pearl boje, a motor je isključivo 1,2-litarski DualJet benzinac sa 90 KS, ručnim mjenjačem i prednjim pogonom.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.