DANI 1054 | 30.03.2018.

Saša Rukavina

Piše: Saša Rukavina

Šljokice u svim prilikama

moderna XI

Odvažan stav, malo otkačenosti i malo bijega

Šljokice u svim prilikama

Iako možda već tradicionalno rezervirane za večeri pod disco kuglom, šljokice mogu unijeti malo odvažnosti, sjaja i provokativnosti i u svačiju svakodnevnicu.
Držeći se recepta koji su nam u svojim street style izdanjima predstavile poznate urednice i dame sa stilom, portal modamo.info upozorava na to da su za šljokičaste avanture potrebni odvažan stav, malo otkačenosti, puno zabave i malo bijega od standardnih pravila.
Šljokičasta suknja dat će bezbroj opcija za kombiniranje - uz klasične košulje, džempere, majice s porukama - dok će uz haljinu one dovoljno odvažne dame biti dotjerane za svaki event u svom društvenom kalendaru ovog proljeća.
Za nedvojbeno zanimljive kombinacije sa šljokicama, uz šljokičasti komad treba birati bazične komade, te modne dodatke u kontrastnoj boji. Za ukus urednice portala modamo.info, u cijelu priču treba dodati i trendy modni dodatak, te raskošan nakit.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.