DANI 1054 | 30.03.2018.

Priređuje: www. automoto.ba

Piše: Priređuje: www. automoto.ba

Atraktivni Mirror

auto V

Fiat napucao seriju 500

Atraktivni Mirror

Aktuelni modeli iz Fiatove serije 500 sad su dostupni u specijalnom plavom Mirror izdanju, inspirisanom denim plavim materijalom od kojeg se pravi džins odjeća. Specijalne nijanse plave Fiat je deklarisao kao Italia Blue za model 500, Blue Jeans za 500X i Venezia Blue za 500L. Svi su dobili i hromirana kućišta retrovizora, dok im se na centralnom B stubu nalazi stilizovani logotip. Zajednička karakteristika su i zanimljivi aluminijski naplaci, 500L ima dvobojnu karoseriju sa krovom u svijetloj Maestro grey nijansi, 500 je dostupan u standardnom i kabriolet izdanju, a 500X ima xenonska glavna svjetla.
U enterijeru je primijenjen isti princip. Ukrasni panel obojen je u boju karoserije, a svi su dobili najsavremeniji Fiatov Uconnect HD Live sistem sa 7-inčnim na dodir osjetljivim ekranom visoke rezolucije. On omogućava odličnu povezanost sa okolinom, a podržava i Mopar Connect aplikaciju koja vlasniku omogućava svašta, od daljinskog paljenja klime i grijanja, otključavanja i zaključavanja vozila, otvaranja prtljažnika, lociranja vozila na velikim parkinzima, registrovanja paljenja alarma, do praćenja vozila i brzine u programu “roditeljske kontrole”.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.