DANI 1054 | 30.03.2018.

Priređuje: www. automoto.ba

Piše: Priređuje: www. automoto.ba

Puno poboljšanja za malo novca

auto I

Dacia Duster predstavljena na Bjelašnici

Puno poboljšanja za malo novca

Na bh. prezentaciji Dacia je predstavila novi Duster, model koji vješto spaja izuzetne terenske sposobnosti i udobnost u svakodnevnoj vožnji, ne narušavajući politiku pristupačne cijene. Ova generacija donosi privlačno osvježeni vanjski izgled, te potpuno revidiranu unutrašnjost visokog stepena završne obrade i poboljšane udobnosti. Duster sad karakteriše novi svjetlosni potpis sa LED dnevnim svjetlima u seriji, mnogo bolja zvučna izolacija putničkog prostora i završne obrade, te zavidna ponuda tehnološki napredne opreme.
Poboljšanja dolaze jedna za drugim, od ergonomski poboljšanog vozačkog položaja, zatim novog električnog servo-upravljača, kao i dvozonskog klima-uređaja. Opremljenost prelazi u novu fazu, bez napuštanju Dacijine poslovične racionalizacije. Na centralnoj konzoli kod opremljenijih verzija se nalazi ekran Media NAV Evolution sistema, po zahtjevu upotpunjen s parking MultiView kamerom za prikaz iz četiri ugla.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.