DANI 1054 | 30.03.2018.

Adem Džaferović

Piše: Adem Džaferović

Stojanović: Mještani tražili da Ostojić ode

30.03. - Glavni text adt molore ada sumarija

JPŠ Šume RS-a a.d. Sokolac Šumsko gazdinstvo Maglić Foča

Stojanović: Mještani tražili da Ostojić ode

Za priču o problemima koje Miloš Ostojić iz Foče ima u svom preduzeću Šume RS-a, koju smo objavili u prošlom broju Dana, tražili smo komentar Uprave JPŠ Šume Republike Srpske i nismo ga dobili do zaključenja februarskog izdanja. U međuvremenu su odgovori stigli, a iz Šuma RS-a nam je pojašnjeno da su naša pitanja proslijeđena Ostojićevoj organizacionoj jedinici i da nam je odgovorio direktor Šumskog gazdinstva Maglić Foča Spomenko Stojanović. Evo tog pisma u cijelosti i bez redakcijskih intervencija

Ovim putem, vezano za Vaš dopis, a kojim tražite da Vam dostavimo mišljenje u vezi rasporeda našeg radnika Miloša Ostojića, obavještavamo Vas kako slijedi:
Imenovani radnik je dugi niz godina radio kao čuvar šuma i lovišta. Zbog različitih devešerija u rejonu sela Prevrać promijenjen mu je rejon, te je prebačen na rejon MZ Jošanica. Zbog učestalih prijava i incidenata imenovanog šumara sa mještanima Jošanice (fizički obračuni, videosnimci na kojima imenovani šumar vrši bespravnu sječu...), koji su prijetili da će uzeti stvari u svoje ruke ukoliko ne promijenimo šumara, isti je 2013. godine postavljen za primača - krojača.
PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.