DANI 1034 | 07.04.2017.

Svetlana Cenić

Piše: Svetlana Cenić

Malo sutra do prekosutra

Osmatračnica Kastel

Malo sutra do prekosutra

I sad hajde da se čudimo rezultatima izbora u Srbiji! Bar jedno dva meseca dok se ne izabere Vlada. Onda da se pitamo hoće li i Vučić, kao novi predsednik Srbije, podneti ostavku na mesto predsednika stranke, kao što je to uradio Nikolić, pa zatim ko će biti premijer: da li Dačić ili Ivica? Odnosno, hoće li mu Aleksandar Srbijanski ispuniti želju, a ako hoće, pod kojim uslovima.
Svaki narod ili narodi biraju sebi na sliku i priliku, pa nemam više snage da se čudim začuđenima. Ako se promene dešavaju pisanjem saopštenja i tvitovanjem, onda daj da se poubijamo odmah, čemu agonija čekanja izbora?! A što važi za Srbiju, važi regionalno, naravno.
Mi u BiH iščekujemo nastavak aranžmana sa MMF-om, koji je, takođe, predvorje izbora i kampanje za opšte izbore 2018. Hoće biti ili neće biti akciza, zašto Savez za promene neće glasati za, a SNSD preti da opet neće doći, a zaboravljamo da je pitanje mogu li uticati na Čovića i slučaj Eronet. Jer, due diligence u Eronetu i BH Telekomu jedan je od uslova.

PRIJAVA ŽELIM SE PRETPLATITI

Članak za pretplatnike

Da biste mogli čitati ostatak članka i dobiti mogućnost online čitanja arhive BH Dana od 800+ brojeva, potrebno je da se pretplatite.